De perfekte kjolene til sommerfesten!

Endelig har våren meldt sin ankomst, og den har vel neppe før vært så etterlengtet som nå. Jeg syns det er lite som slår en delikat blondekjole, brune ben, kule boots og et blomsterbånd i håret på sommerfesten. Jeg har sikkert 6-7 blondekjoler, men jeg får aldri nok. Får man noen gang nok? I fjor hadde jeg så utrolig lyst på kjolen Pia Tjelta designet for ByTimo, men prisene (4-6000,-) var ikke helt for min lommebok. Derfor elsker jeg blondekjolen fra Secrets by B! Den er nydelig yndig, har et flatterende snitt og har en god pris.


Denne gule kjolen (1299,-) fikk enormt god respons da vi først la den ut, og har solgt veldig bra. Vi har fortsatt noen igjen (kommer neste uke) som du finner HER.


Denne nydelige lange blondekjolen er jo bare en drøm. Gleder meg til å bruke min i sommer! Koster 1299,- og noen få igjen av alle størrelser (xs-xl) HER.

Denne kjolen har vi solgt så vanvittig av!! Da vi først la den ut solgte vi over 100 stk bare første dagen. Denne har vært utrolig populær og nå har vi kun noen få igjen i str S og XL så hvis du er den størrelsen, ville jeg skyndet meg! Kommer inn neste uke og du finner den HER. Koster 1299,-

Nydelig blondebluse som er like fin til hvedag og fest, bukse og skjørt. Vi har igjen noen få i str XS, L og XL og du finner den HER.


Nå skal jeg ta med familien ut og spise sushi, ikke alle dager man har ork til å lage middag . Puh.. Får vekke mannen og minsten her som ligger og drar seg på sofaen. Snork. I kveld skal det ryddes og bakes, før vi venter innrykk av tolv 8-åringer til bursdagsfeiring i morgen kveld! En liten (stor) gutt som gleder seg veldig.

Ha en fin kveld i vårsola, og titt gjerne innom nettbutikken en tur. Du finner de siste nyhetene våre HER.

Klem Yvonne

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Yvonne Christiansen

Yvonne Christiansen

30, Rælingen

Gründer og daglig leder hos vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits