hits

Svar på gårdsdagens "quiz" og vinner av premie!

Flere av dere gjettet riktig, men veldig gøy å lese kommentarene! Gått på jobb i tøfler, eller at vi hadde sovnet på sofaen på jobb var morsomme forslag og absolutt ikke dumme. Jeg kunne garantert gått på jobb i tøfler, så distre som jeg er. Svaret var altså: en alpakka ullgenser som krympet noe helt vanvittig mye i vask. Guri, så mye jeg lo da Solfrid sendte meg dette bildet i går:

Jeg skjønte først ikke hva det var, ser jo ut som en liten ulldott. Hahaha

Genseren har altså krympet til størrelsen av foten (tøffelen) til Solfrid. Er det muuulig! Fnis.

Her ser dere hvordan den skal se ut, og hvordan Solfrids ble. Dette er jo egentlig en advarsel til dere også, for hun vasket den på 30 grader ullvask i maskin, som mange kanskje gjør når det står håndvask på et plagg, men denne må altså håndvaskes (ikke i maskin) Bilder og historie er postet med Solfrids godkjennelse altså. Godt vi kan le av det! Hihi.. Jeg lo seriøst i hele går. Skal sies at jeg bare sov 4 timer og var rimelig lattermild hele dagen da.

Sååå over til den av dere som får en premie for å ha gjettet riktig! Her fikk vi kun inn 12 kommentarer, derfor var vinnersjansen veldig stor. Vi sa ingenting om hva premien var på forhånd for å se hvor mange som ville melde seg på uten å vite. Dette viser at det lønner seg å bli med fremover, for her var vinnersjansen nesten 10% og vanligvis har vi mange mange hundre kommentarer. Men nå skal jeg komme til poenget her; vi deler ut en alpakkagenser vi!!! Den heldige vinneren er...*trommevirvel* MARTINE!! Gratulerer!! Send meg en mail på yvonne@vakrerom.no med ønsket størrelse og adresse så får du en nydelig alpakkagenser til en verdi av 1899,- i posten! Bare husk å vaske den for hånd da. ;)

Klem Yvonne 

Én kommentar

Jeanette

22.04.2016 kl.22:23

Ha, ha :) jeg var ikke langt unne når jeg gjettet sau da

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv