hits

En gladnyhet til dere alle.

Yvonne har reist på tur, og jeg holder butikken gående. Masse på to do listen for i dag er unnagjort, mens listen for i morgen vokser. Knis. Dere handler og handler og det er så gøy. Vi takker dere så mye for det, og koser oss med hver bestilling som pakkes. 

Baderomsmattene har vært veldig populære hos oss, det er så gøy å se. Selv syntes jeg den er fantastisk fin, og den pynter virkelig opp på badet. Mange har også brukt disse på soverommet eller walkin. 

Yvonne og jeg har to helt forskjellige stiler i hjemmene våre. Å kunne jobbe med de samme tingene i forskjellige miljøer, gjør det ekstra gøy. Vi har begge baderomsmatten, og den passer like fint inn hos begge.

Bare se på det nydelige badet hjemme hos Yvonne.

Og et bilde fra vårt lille bad.

Vi har fått tak i noen flere av disse populære mattene i str 120, som kommer inn til oss i løpet av Mai. Ønsker du å sikre deg en av disse, finner du den HER i nettbutikken. 


 

Ha en fin Tirsdag videre alle sammen, så skrives vi igjen.

Klem Solfrid.

(tilbudet på gratis frakt ved kjøp av noe på salg, gjelder fortsatt)

  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv