hits

Det er ikke en dans på roser å være alene.

Det er nok å gjøre på jobb, og det er jammen godt dagen ikke er over. Siden jeg nå er alene frem til morgen, har jeg ikke rukket over alt ennå. Jeg har tatt litt bilder av dagen så langt, som jeg tenkte dele med dere. Dette er litt av det vi gjør i løpet av en dag, men vi gjør også masse mer. Denne jobben har veldig mange arbeidsoppgaver, og det gjør at dagene går ekstremt fort. Vi har virkelig ikke nok timer i denne jobben. hehe. Butikken stenger jo aldri, så det er alltids jobb å gjøre.

Vi starter alltid dagen med å få oversikt over dagens sendinger. Alt som skal ut, må være klart til kl 14, da kommer posten.

Vi har nå fått en nye levering fra iis Woodling. Hjelpe meg så mye fint altså, dere burde glede dere. Alt dette skal ut på nett, og den jobben skal jeg snart begynne på nå. Så alle dere som ventet på Elise kjolen i hvit, de er nå sendt avgårde fra oss i dag.

Bare se på alle disse fantastiske klærne. Nydelige, delikate farger.

 

Innimellom all jobbingen er det viktig å kose seg litt også. Kaffe er noe av det første jeg ordner meg da jeg kommer på jobb. Jeg smakte på 70% sjokoladen vi selger i dag. Har faktisk ikke prøvd den før. Den var fantastisk god ved siden av kaffen. Dere finner den HER hvis dere har lyst til å prøve. Sendes gratis gjør den også, siden den er på tilbud nå.

Jeg har nå gått igjennom alle klærne vi selger ut på salg. Det var ikke gjort på et kvarter. phuh. He he. Mange skatter ble funnet da jeg ryddet, klær som aldri har blitt lagt ut på nett før. Noen av plaggene vi har hatt inne, har vi kun solgt på showroomet, men nå ligger de tilgjengelig for dere alle HER 

Se så mye fint. Her er det virkelig mange fine kupp å gjøre. På bildene her, ser dere en del av det vi selger ut. Nye klær har kommet inn, så da trenger vi plassen til de. 

Vel som overskriften sier er den ikke en dans på roser å være alene. Altså jeg elsker jobben min, og trives i midt eget selskap også, men jeg har ikke fått gjort alt jeg skulle før klokken slo 16 i dag. Da man skal få ut alle pakkene, sortere dagens forhåndsbestillinger, pakke opp og telle nye varer, oppdatere i nettbutikken, svare på alle mail, legge ut nye varer, oppdatere instagram flere ganger, legge ut på facebook og blogge, ja da trenger man litt flere timer enn 9-16. hihi.

Så det vil si, til alle dere som evt skulle vente på mail/svar på ting, det kommer. Jeg har ikke tenkt til å logge av ennå, og skal sitte utover kvelden å jobbe. Men det gjør meg ingenting, for jeg koser meg masse med jobben. Nye fine varer skal legges ut på nettsiden, det skal oppdateres på facebook, og dere skal få minst et blogg innlegg til. Og ikke minst, mailer skal besvares ferdig.

Vel jeg får sette igang med resten av mine gjøremål, så skrives vi senere.

Klem Solfrid. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv