hits

Nå orker jeg ikke mer.

Nå kjenner jeg at det er lurt å logge av, og komme seg i seng. Det er jammen ikke lett å gi seg da man først setter i gang, tiden bare raser av sted mens man holder på. Men jeg har fått gjort mye i dag, så jeg får bare være fornøyd med alt som ble gjort. Det som ikke ble gjort, det ble ikke gjort. Men en ny dag venter i morgen, så får man heller fortsette da.

Som jeg pleier å si på jobb "det er som om jeg er på danskebåten nå, så jeg takker for meg". Så da er det best å gi seg. haha. Bare surrer og skriver feil. Problemet er bare å klare å stoppe mens leken er god. Det er ikke alltid like lett, og det er et "problem" jeg har. Det er sikkert bra til tider det, at man liker å stå på. Men det å bremse det ned da man må, er ikke alltid like lett nei.

Yvonne har noen ganger "beordret"meg til å ta fri. Hun har til og med bedt meg om å gå å legge meg til å sove på sofaen i arbeidstiden. Ha ha. Jeg har blitt mye flinkere altså, men har faktisk litt "problemer" med å la jobb være jobb noen ganger. Men nå, nå skal jeg være flink. Poste dette innlegget til dere, og gå i seng.

Jeg legger ved noen bilder av klærne jeg har ordnet med i dag. Det er jo så mye fint vi har å tilby dere til reduserte priser nå.  

 Jeg titter innom salget i nettbutikken mens jeg jobber, og jeg ser at flere av dere har sikret dere noe av tilbudet allerede. Det er veldig gøy å se, tusen takk. Vi legger veldig mye jobb ned i alt vi gjør. Så at dere handler, gjør oss veldig glad. Alle som handler fra salget, får fri frakt. Vi trekker det fra manuelt før vi sender varen. Dere kan se på klærne som er lagt ut på salg HER

Vi har mer tilbudsvarer enn dette, masse fine baderoms artikler, vaser og potter. Så det er masse fint du kan få hjem gratis nå. 

Dere får kose dere med shoppingen, mens jeg går å finner senga. Vi pakker alt i morgen, så det er fullt mulig å få varene til helgen.

Ha en god natt.

Klem Solfrid.

 

 
 

3 kommentarer

Evelin

27.04.2016 kl.22:54

åh så mye fine klær:D ønsker deg en fin kveld :D

Vakre rom

27.04.2016 kl.22:56

eveliin: Tusen takk for det=) Ha en fin kveld videre,du også=)

Iselin Renée

28.04.2016 kl.20:43

Så mye fint :)

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv