hits

En smule sliten.

Da jeg våknet i dag, var det ikke lett å få opp øynene. Makan så sliten, hehe. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg holder på som i går, også straffer det seg litt dagen etter. Jeg vet det jo så innmari godt hvordan det blir dagen der på. Så det er ikke noe vits i å klage, man får heller ta det litt roligere i dag. Men så vil man så gjerne rekke over alt man skal. Man vil jo ikke at kundene skal måtte vente alt for lenge på forespørslene sine, eller pakkene de har bestilt.

Jeg vet jo selv hvordan der er. Når det er noe man har lyst på, skulle man jo helst hatt det i går, hehe. Ikke vente i en evighet på at pakken skal komme. Samtidig må jeg da si at det er jammen mange tålmodige sjeler der ute, takker dere så mye for det. Vi er ikke mange som jobber i Vakrerom, men vi klarer oss. Og jeg føler at vi jevnt over er ganske raske på levering, så sant varene er på vårt lager. 

I går var jeg ikke arbeidsledig for å si det sånn, hehe. Som jeg har nevnt før, syntes jeg denne jobben er helt fantastisk. Og da jeg først setter i gang, klarer jeg ikke helt å stoppe. Ihvertfall ikke da jeg vet det er mye å gjøre. Så i går var planen å dusje håret, men det glemte jeg. Ha ha. Man glemmer ikke å dusje vel? Så i dag ser jeg ikke ut på håret, men det får bare være. Jeg har egentlig en haug med krøller, derfor vasker jeg det på kvelden, så jeg kan rette det ut. Sånne ting har ikke jeg tid til på morgenen. Vel, samma det - fin på håret eller ikke. Jeg sitter jo her alene, så hvem bryr seg egentlig? He he.

Vel over til noe annet - ukens deal. Vi har nevnt tidligere at vi har gratis frakt denne uken til alle som bestiller noe fra vårt salg. Du må gjerne kjøpe varer til ordinærpris også, men så lenge bestillingen inneholder minst en salgsvare - spanderer vi frakten. Vi trekker fra frakten manuelt før pakken sendes fra oss. Vi kommer til å ha forskjellige slike tilbud til dere hver uke, så det er bare å følge med. 

 Håper dere finner noe dere liker, HER finner dere klærne på salg. Men ta også gjerne en titt i de andre kategoriene, dere finner mange fine tilbud rundtom på nettsiden. Jeg er nødt til å fortsette her nå, mer skal ut på nett til dere. Og ikke minst, pakker skal ut.

Vi skrives senere.

Klem Solfrid.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv