hits

Det er ikke ikke så lett som mange tror.

Dette er ikke en vanlig 8-16 jobb. Enkelte ting går fortere enn andre, men ganske mye av det vi gjør tar tid. Vi legger ned mye tid og hard jobbing for at denne butikken skal gå rundt. Mange tenker kanskje at det er jo "bare" å legge ut et salgs innlegg her og der, og få pakkene ut døren - men det er så mye mer enn det.

Her som dagen da jeg ryddet opp i klærne vi har på salg. Da brukte jeg opp mot 4 timer bare på å ta bilder, telle og registrere de "få" klærne som ble lagt ut. Så starter jobben med å selge det, og det tok noen timer og. Det blir fort opp mot en arbeidsdag bare det. Så skal man egentlig i tillegg sende ut pakker, svare på mail, ordne opp i ting, og oppdatere over alt. 

Vi må variere i det vi legger ut til dere, slik at det ikke blir det samme hele tiden. Det blir mye planlegging, og det tar mye tid. Vi er jevnt over på kontoret 9-16 hver dag, men arbeidsdagen slutter ikke helt der. Butikken er fortsatt åpen, så vi kan ikke logge 100% av da vi har gått kl 16. Vi kan heller ikke logge 100% av i helgene eller ferier. Men dette er også en jobb vi har valgt selv, og vi syntes det er veldig gøy.

Samtidig da vil jeg takke alle som handler så mye på salg om dagen. Da man har lagt så mye arbeid ned i "bare" de klærne, så er det fantastisk gøy å se at dere kjøper de. Det er så hyggelig å stå der å pakke ned bestillingene deres da man vet at de er solgt fordi man gjorde den jobben man gjorde. De er solgt fordi jeg jobbet så hardt, og da er det verdt det - og så gøy.

Mens vi er inne på akkurat dette, jeg har gått igjennom salget igjen i dag, og nå minker det virkelig. Det gjør meg så glad. 

  

 Alle disse varene er det KUN en igjen av nå. Hvis du vil ta en titt på de, finner du de HER

Vi har så mye mere fint å tilby dere til fine priser nå. Nila genseren fant jeg i dag, og den har vi vært utsolgt for lenge. Fri frakt gjelder fortsatt på alle bestillinger som inneholder salgsvare - vi trekker det fra manuelt før vi sender det ut.

Nå skal jeg slenge meg nedpå litt. Men jeg titter innom litt senere med mere jeg har lyst til å vise dere.

Nyt Fredagskvelden så lenge.

Klem Solfrid.
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv