hits

En tur inn i stuen.

God morgen alle sammen. Jeg tenkte å starte dagen med å ta dere med inn i min stue. Om stuen bare hadde vært like ryddig som på bildene akkurat nå. I skrivende stund ligger putene spredd i sofaen, for å si det sånn. Ha ha. 

Jeg er veldig glad i puter, det er ikke mannen, fnis. Tror veldig mange av oss interiørfrelste elsker puter? Det er jo så gøy å bytte på litt hjemme, og med tekstiler kan man enkelt forandre. Bare det å bytte ut et par putetrekk, så føles hele sofakroken "ny" ut. 

Disse strikke putene er en av mine favoritter. Kjempe myke, og pleddet er bare helt fantastisk. Nå har vi solgt ut nesten alt vi hadde i den serien, og det kan jeg forstå. Noe har vi igjen, og det skal jeg vise dere nå.

 

Denne grå puten har vi 2 stykker igjen av, etter det er det tomt. Den er lagt ut på salg, dvs at du også får gratis frakt på de. Vi trekker fra frakten manuelt før vi sender ut pakken. Puten finner dere HER

Er den ikke fin? Jeg syntes de er rålekre. 

Pleddet er også noe vi har satt ned i pris, det er bare helt fantastisk. Utrolig myk og deilig. Vi har igjen dette i to farger nå. Dette lysegrå som på bildet, og et som er koksgrå, begge er veldig fine. Det lyse har vi 2 igjen av, dere finner der HER Det mørke er det også kun 2 igjen av, det finner dere HER Begge er på salg, noe som også vil si gratis frakt.

Igjen må jeg takke dere for i går, vi har igjen blitt utsolgt for varer jeg har jobbet med. Herregud jeg blir nesten rørt jeg. Ha ha. Det høres kanskje teit ut. Men nå man er så glad i jobben sin som man er, er det veldig gøy at dere har lyst til å kjøpe det vi har. Og ikke minst da man jobber så hardt for det, da blir man hoppende glad for hvert minste lille salg. 

Håper dere alle får en strålende Lørdag. Her er det snø? Hjelpes, men det har nå snødd på 17 mai før og - så alt er mulig. Det varer nok ikke lenge, og vi går nå mot sommer uansett. 

Klem Solfrid.


 

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv