hits

Bli med hjem til Yvonne

Hei på dere fine lesere! Etter jeg og Solfrid begynte å dele på å skrive innlegg, har det blitt så utrolig mye lettere å holde bloggen oppdatert. For det er mye jobb, ingen tvil om det. I går skulle jeg og kjæresten gi den så mye omtalte serien SKAM en sjanse. Kjæresten sovna på 2 min, mens jeg ble helt hekta og så ferdig hele sesong to. Flere som vil hooke med William eller? Fnis.. Mange av dere som sendte meg snap og sa det selv om dere kunne vært moren hans, haha. Følte plutselig jeg var tilbake i min egen ungdomstid, og nå må jeg begynne å se seien på P3 tror jeg. Har du ikke sett serien, MÅ du se den. Spesielt hvis du har tenåringer i hus. Men nok om det altså.

For en stund siden var hjemmet vårt på trykk i KK Living, og siden bildene kun ble postet på den gamle bloggen og vi har fått flere lesere siden da, tenkte jeg å dele bildene med dere i dag. Vi har forandret ganske mye siden disse bildene ble tatt, faktisk nesten alt. Kontoret er nytt, stuebordet, spisebordet, den lange sofaen er historie og alle soverommene er byttet om på. Har blitt spurt flere ganger i det siste om jeg vil bli med igjen i andre blader, men venter litt med det. Vil nemlig få på plass nytt kjøkken og gulv som jeg har drømt om i 6 år nå. Håper vi kan få det til i år, da hadde a mor blitt lykkelig vettu! Men her er bildene dere, enjoy!

Hyggelig å høre hva dere syns. De vakre bildene fra Lovewarriors får dere kjøpt på www.vakrerom.no HER.

Nå får jeg komme meg på trening, litt hardt i dag kjenner jeg. Men no pain, no gain! Nyt søndagen deres!

Klem Yvonne

 

2 kommentarer

Susanna

01.05.2016 kl.14:41

Vilket fint hem!

Nina

01.05.2016 kl.18:09

Masse fine bilder, liker spesielt badet deres💕

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv