Noe til sommergarderoben?

Sommeren er ikke langt unna. Jeg gleder meg til å kunne gå ut døra i lettere klær og små sko. Denne årstiden er den beste, syntes jeg. Den siste uken har jeg ryddet mye i klærne vi har på lager, men jeg er fortsatt ikke helt i mål. Det tar ganske lang tid å komme seg igjennom, og det er mye jobb før det kan legges ut til dere. 

I dag har jeg fått orden på shortsene vi selger, tatt bilder av de, og fått ut det som ikke lå på nettet. Men tror dere ikke jeg glemt å ta bilde av den ene? Ha ha, jeg får gjøre det i morgen. Jeg la den frem, men må ha glemt det, for det er ingen bilder av den på min tlf. Men dere ser nå hvordan den ser ut, selv om den skiller seg litt ut her. 

Uansett, nå ligger alle disse fine shortsene ute. Alle er så fine, og de er veldig myke. Vi har også flere overdeler i samme serie som noen av shortsene, så om man skulle ønske seg et sett, så er det også mulig.

Denne stripete shortsen er supermyk i stoffet, dere finner den HER

Så har vi denne jeg glemte å ta bilde av, Ha ha. Men den er veldig fin den også. Dere finner den HERDenne mørke blå shortsen er av samme modell som den jeg glemte ta bilde av. Super fine begge to. Dere finner den HER

Hvor søt er ikke denne shortsen med prikker? Vi har også genser i samme serie. Shortsen finner dere HER

Denne lyseblå shortsen er helt nydelig. Jeg tenker båt, sjø og stranda med en gang. Dere finner den HER Vi har også t-skjorte og kjole i samme farge. 

Den siste vi har å tilby til dere er denne fine mørke blå shortsen. Den er av samme modell som shortsen over. Vi har også t-skjorte, kjole, bukse og genser i samme farge. Dere finner shortsen HER

Fant du noen du likte? Husk at alle som handler klær hos oss i dag, får med en liten oppmerksomhet i pakken.

Ha en fin kveld videre.

Klem Solfrid.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Yvonne Christiansen

Yvonne Christiansen

30, Rælingen

Gründer og daglig leder hos vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits