hits

Nå er ventetiden over for mange.

Endelig er ventetiden strax over for mange av dere. I morgen venter vi inn store leveringer, og det er så gøy. Baderomsmatten i str 120, og sebramatten er blant det som kommer. Vi kommer til å jobbe alt vi kan for å sende ut så mye vi bare klarer i morgen. Så til alle dere som venter, nå er det ikke lenge til det kommer pakke i posten. 

Vi har noen tilgjengelig for salg, så hvis du også vil sikre deg en av disse fiine mattene - har du mulighet til det nå.

Den runde baderoms matten finner dere HER

Den er så fin, og vært veldig populær hos oss. Den passer inn på alle bad. Mange bruker den i gangen, på soverommet, eller inne på walkin. Den har skli under lag under, og er veldig myk å trå på.

Sebramatten er kjempe kul. Den kan dere også sikre dere før det er tomt. Den er veldig kul ved siden av senga. Matten finner dere HER.

Vi skal veldig snart ha en konkurranse igjen, hvor dere kan vinne noe fint. Har dere noen ønsker fra nettbutikken? Legg gjerne igjen en kommentar, om det er noe du kunne tenke deg å vinne. Her er ingen begrensninger (nesten) så det er bare å ønsker i vei=) Ser vi at det er en ting som går igjen i det dere ønsker dere - kan det være vi gir bort nettopp det.

Klem Solfrid.  

2 kommentarer

Shilan

03.05.2016 kl.21:25

Den runde baderomsmatte er sååå fin 😍😍 den kunne jeg tenkt meg å vinne 😊

Henriette

03.05.2016 kl.21:28

Noen kule potter i betong eller alegra pottene hadde jeg kunne tenkt meg. Elsker de!!

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv