hits

Kan man bli lei av det?

Går det an å bli lei av klær? Jeg elsker klær, og liker å bytte ut litt. Den siste tiden har det blitt mye kles snakk fra min side. Men det er fordi vi har så mye fint i nettbutikken nå, som vi gjerne vil vise til dere. Vi har dessverre ikke hatt alle klærne tilgjengelig på nett før, kun i showroom. Etter mye rydding, så skal alt ligge ute på nettsiden for salg til alle dere. Og vi har fantastisk mye fint, det kan jeg love dere. 

Myke gode fine kvalitetsklær i forskjellige varianter. Noen skal jeg vise dere her nå.

Jeg starter med denne shortsen og genseren. De er så søte, syntes jeg. Og veldig myke. Hvor deilig er ikke dette settet til sommeren? Eller til å traske rundt i hjemme en søndag? 

Genseren finner dere HER, Shortsen HER.

Kjolene - de deiligste plagg. De er kjempefine. Så lett og bare ta på seg, så er man klar til å gå ut døren. De er myke og behagelige, rett og slett kose kjoler som man kan føle seg fin i. Den grå fiol kjoler finner dere HER Sommer kjole lys, finner dere HER, lyseblå HER Gina kjole lys HER, Gina kjole lysblå HER.

Så har vi denne nydelige lange blusen, som er silkemyk. Den er så fin på. Bruk den med strømpebukse under, eller bare ben. Dere finner den HER. T skjorten og genseren er en av mine favoritter. Genseren har jeg faktisk på i skrivende stund. Jeg har buksen i samme serie også, bruker settet mye. T skjorten finner dere HER, genseren finner dere HER. Disse kommer også en nydelig lyseblå farge.

Vi har et tilbud til alle dere som handler via bloggen nå i kveld. Skriver du blogg i kommentar feltet, får du med en liten gave fra oss. Handler du også en vare fra salget - spanderer vi frakten. Bare legg ved en kommentar at du skal ha fri frakt, så ordner vi det. 

Ha en fin dag videre alle sammen=)

Klem Solfrid.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv