hits

Min stue oppigjennom årene, vil du se?

Det er veldig gøy å se tilbake på hvordan stilen har forandret seg hjemme hos oss. Jeg har sett litt på gamle bilder, og tenkte vise dere noen. Jeg har forandret mye oppigjennom årene, så dette er bare en liten del av det. 

Vi har, som mange andre vært innom bombay stilen fra bohus. Jeg husker jeg syntes det var såå fint. Nå i dag, er ikke dette min stil i det hele tatt. Og 3 puter i sofaen, hva tenkte jeg på? Ha ha. Etter som årene har gått har det blitt mer og mer av puter og pledd oppi sofaen.

Her har det blitt litt lysere i interiøret, og pledd og pute familien vokser. Hihi.

Jeg hadde en periode hvor jeg syntes det var veldig gøy å pusse opp møbler. Jeg malte og sto i, her har et nytt bord kommet inn. Pusset og malt så klart=)

I en periode hadde jeg dilla på de runde putene fra kremmerhuset.

Nok et nytt bord kom inn i stuen. 


Her har det tatt seg opp litt i pledd og pute familien. 


 

Dette er bare noen av bildene jeg har, og stuen ser ikke helt sånn ut i dag. Vil du se hvordan den ser ut nå, kan du se den HER

Før ble tekstiler byttet ut ofte, alt for ofte. Huff. Jeg hadde også en periode hvor samme farge skulle gå igjen på alt. Jeg har hatt grønt tema, blått, lilla, hvitt, svart osv. Det holdt ikke med bare putene en periode. Hadde jeg en grønn periode skulle alt være nettopp det. Altså gardinene var grønne, putene, pottene, og lysene var grønt. Det samme ble det da jeg byttet til lilla osv. Dere aner ikke hvor mange potter, tekstiler og lysholdere jeg har kvittet meg med oppigjennom i div farger. Heldigvis holder jeg ikke på slik lenger. Nå har jeg en ren base hjemme, også bytter jeg bare ut små ting her og der for å få en liten forandring. 

Det ble ikke store bildene i dette innlegget, jeg klarte ikke få de større? Uansett, dere har nå fått sett litt av hvordan stilen min var for flere år siden. 

Forandrer du mye hjemme?

Ha en fortsatt fin kveld.

Klem Solfrid.


 

Én kommentar

lisarorvik

05.05.2016 kl.21:36

Så fint du har det :) (Stor Giveaway på min blogg med tre vinnere, bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv