hits

Skal du ha gjester, servere mat og dekke bord?

Da har vi det meste du trenger. 

Først trenger du et bord du kan sette alt på. Betong er en favoritt hos oss, også hjemme hos Yvonne. Bord kan dere ta en titt på HER.

Noe å sitte på kan være greit, å stå en hel kveld kan jo bli litt slitsomt. Da har vi både spisestue sofa, og stoler dere kan velge i mellom. Spisestue sofa HER og stoler HER. Kanskje dere også vil pynte litt på bordet med lys og lykter? Det lager alltid god stemning. Da kan dere kjøpe der HER.

Videre da trenger man noe å kunne spise maten av og med. Da har vi et lekkert bestikk i gull, og flere fine utvalg av tallerkener. Bestikk finner dere HER, og tallerkener HER.

Utover kvelden kan det være gjestene blir tørste av all den gode maten, da kan det være lurt å ha glass på bordet. Det finner dere HER. Det kan også være at man klarte å søle noe under middagen, noe å tørke med er da å annbefale. Vi har kjempefine servietter HER

Skal du servere varmmat og trenger å beskytte bordet, har vi bordskåner til det HER Skal det serveres drikke hvor man trenger en opptrekker for å åpne den, har vi en HER Hvis suppe skal serveres, kan dere kjøpe fine skåler HER og HER. Noen vil kanskje ha brød eller rundstykke til maten, eller dere kanskje skal servere noe man bruker salt på? Da er Uashmama posene perfekte. De kan brukes til servering av bakevarer eller som potte til en fin plante, mange bruker den minste til salt. Dere finner de HER. Da de er ferdig brukt, kan dere vaske de i maskinen og bruke de på nytt.

Spisebrikker under serviset gjør det lille ekstra da man dekker et bord. Dere kan kjøpe de HER


Da alt er kommet på bordet, er det bare å ta i mot gjestene, og ha en trivelig kveld sammen.

Husk at alle som bestiller noe i kveld får en liten gave fra oss, bestiller du også noe på tilbud - spanderer vi frakten. Bare legg ved i kommentarfeltet på bestillingen at du skal ha fri frakt, så ordner vi det=)

Klem Solfrid.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv