hits

Showroomet oppigjennom årene, vil du se?

Showroomet har også forandret seg en del oppigjennom årene. Jeg sytes det er veldig gøy å se tilbake på hvordan det var da jeg begynte for bare 1,5 år siden, og frem til nå.

Da jeg begynte å jobbe i Vakrerom, holdt vi til på strømmen. Det er morsomt å se hvor mye interiøret forandrer seg fra år til år. Noen ting har fulgt oss, mens andre ting ikke. Salt lyktene er fortsatt med oss, de har vært en bestselger lenge hos oss. Vi blir ikke lei de, så fine som de er. De kan kjøpes HER i nettbutikken.

Vintage møblene er også noe vi har tatt med oss videre. De er hver og en helt unike, og ikke minst fine. Møbler kan kjøpes HER.

Loveposene har vi også ennå, se så kule de er. De kan kjøpes HER og HER, billig er de og=) Oliventrær er noe vi fikk inn igjen for litt siden, nå er det kun 1 igjen. Vil du sikre deg det siste, kan du kjøpe der HER 

Betongmøblene har også blitt med oss på flyttelasset. De er så kule. Her har vi brukt betongkrakken som nattbord, og benken i enden av sengen. Betongmøbler kan dere finne HER

Så flyttet vi til kjeller ved Oavsgaard. Her har vi også hatt flere stiler innom. Her har det gått i blått, glam, gult, burgunder og mer. Den fine stålampen har vi ennå nettbutikken, den finner dere HER. Vi har en igjen som vi selger ut til nedsatt pris, noe som også vil si at den sendes fraktfritt. Bordet har vi også et igjen av, det finner dere HER. Det er håndlangt fra india med glassplate, et veldig stilig bord.

De to putene forran har vi også igjen, som vi selger ut på salg. Den blå finner dere HER, og paljetttrekket HER. De sendes også fraktfritt. Vi har noen få igjen av den store blå lykten, og de små i gull. De finner HER og HER.

Så kom julen, og det ble pyntet med mye glitter og glam i shoowroomet. Firkantet speil har vi inne i to str, dere kan kjøpe de HER. Den fine konglekransen har vi noen igjen av på salg, dere finner de HER. Den er det også gratis frakt på.

Julen var over, og pynten ble tatt vekk. Den store svarte lykten har vi to stykker igjen av som vi selger ut med gratis frakt. Den kan dere finner HER. Den store kurven er også noe vi selger, de finnes HER. De er veldig praktiske, og kan brukes i alle rom til oppbevaring.

Så har vi showroomet den dag i dag. Det er ganske så stor forskjell i fra da vi holdt til på strømmen. 

Vi er veldig fornøyd med hvordan showroomet vårt endte opp med å bli til slutt.

Det er ikke like tomt som bildene viser her, men vi har ikke alt helt på stell ennå. Men dere ser nå hvordan det kommer til å bli.

Teppet, bordet og potten har vi også på lager. Teppet HER, bordet HER og potten HER

Vi gleder oss til den dagen vi skal åpne det showroomet igjen. Dette har tatt så mye lenger tid enn forventet, men vi skal komme i mål. Og den dagen vi gjør det skal dere få en invitasjon til åpningsfest.

I mellomtiden kan dere kose dere med handling i nettbutikken, den stenger aldri=) Vi har fortsatt fri frakt på alle bestillinger som inneholder en salgsvare. Bare legg ved en kommentar i bestillingen din at du skal ha fri frakt, så ordner vi det.

Ha en strålende Lørdagskveld videre.


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv