hits

Vi deler ut gratis kalender fra Love Warriors til dere.

Vi ønsker å gi noen av dere som handler hos oss, en riktig så fin gave. Handler du for minimum 1000kr, får du denne kalenderen til en verdi av 449kr med på kjøpet. Legg kalenderen i handlekurven din, og vi vil trekke deg for summen den koster før vi sender ut din bestilling. 

Det er et begrenset antall igjen, men tilbudet vil gjelde til det er tomt. Kalenderen er superkul på kontoret, kjøkkenet eller kanskje på ungdomsrommet? Da året 2016 er over, kan man alltids skjære bort månendene og bruke kun bilde som dekorasjon på veggen.

Puten Yvonne har på kontoret sitt har vi funnet to stykker av, de kan dere kjøpe HER i nettbutikken. De er satt ned med over 50%, noe som også vil si at det er fri frakt på putene.

Ønsker du å få med deg tilbudet - kalendere på kjøpet over 1000kr, finner du den HER

Happy shopping.

Klem Solfrid. 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv