hits

Nå er det snart tom.

At solen skinner om dagen, det merker vi også i nettbutikken. Kjolene vi selger går unna. Det er så deilig at sommeren endelig kommer, og i morgen er det meldt knallvær, som også skal vare utover uken. Jeg håper det stemmer, for det er så deilig å kunne finne frem litt lettere klær.

Selv elsker jeg å gå i kjole, det er et så behagelig plagg. Jeg har gått igjennom nettbutikken nå, og ser at alle disse kjolene har vi kun en igjen av hver.

Fiol kjolen finner dere HER.

Hvit sommerkjole finner dere HER

Hvit sommerkjole blonder finner dere HER

Den gule kjolen finner dere HER

Hvor nydelig er ikke disse kjolene? Perfekt til sommeren, en dag på stranden, på ferie, til hverdags og fest.

Handler du ev av disse kan du også få med en gave, det kan du lese om HER

Håper dere alle har hatt fin langhelg. Vi har vært på hytten, og i morgen skal vi hjemover igjen. Det har vært godt med litt fri, men samtidig skal det bli godt å komme hjem igjen også.

Klem Solfrid.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv