hits

Det har sin forklaring.

Hei alle dere. Nå er det lenge siden vi har oppdatert noe her inne. Vi har rett og slett hatt så mye å gjøre. Tiden strekker dessverre ikke alltid helt til. De siste ukene har vi pakket og pakket og pakket varer til alle dere fine kunder. Det renner inn med mail, og vi skal oppdatere på alle kanter. Da har bloggen kommet litt i siste rekke dessverre. Vi er kjempeglade for å ha mye å gjøre, så det er jo bare helt topp.

I det siste har det sett slik ut hos oss:

Pakkekaos over alt. Siden vi kun er to stykker på jobb om dagen, har ting tatt noe lengere tid. Men vi jobber så fort vi klarer for å rekke over alt. Nå har vi jo noen dager ferie til å lade opp til masse mere jobb. Vi har også litt varer som skal legges ut på nett til dere, det burde vi prøve å få til etter 17 mai. Men det skal vi komme tilbake til da det ligger ut for salg. 

Håper dere alle nyter det fine været om dagen, det er jo så deilig.

Ha en fin søndagskveld, vi blogges igjen.

Klem Solfrid.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv