hits

De perfekte sommer plaggene.

Endelig er sommeren her, og vi kan begynne å finne frem sommerklærne igjen. Hvor deilig er det ikke å kle på seg noen lette klær og små sko å gå ut? Det å slippe store tykke jakker, lue, votter og store sko - det er deilig. Jeg elsker denne tiden på året. I nettbutikken har vi mye flott å tilby dere for denne sesongen.

I skrivende stund minker det veldig på både tyllskjørtene og toppene vi selger til. 

De er jo bare så fine. Vi har igjen følgende:

Creme: 1stk M, 3stk L, 4stk XL. Gul: 2stk L Oliven: 1stk S, 1stk L.

Creme topp: 2 stk L, 1stk M

Oliven topp: 1stk S, 1stk M.

Dere finner skjørt og topp HER

Disse skjørtene er fantastisk flotte. Vi har noen få igjen i disse også.

1stk XS, 2stk M, 1stk XL. Dere finner skjørtet HER

Toppen har vi i to varianter, snart utsolgt der også. Finnes HER i nettbutikken

Denne buksen ble en stor hit hos oss. En mere myk og deilig bukse skal man lete lenge etter. Vi har kun 1stk i str M igjen. Dere finner den HER.

Og sist men ikke minst denne deilige cardiganen. Den er det perfekte plagget å slenge på seg utpå kvelden. Vi har to stk igjen i str L, som vi har satt ned i pris. Vi har fortsatt tilbudet gratis frakt på alle salgsvarer. Bestiller du minst en vare på salg, legg ved en kommentar på din bestilling at du skal ha gratis frakt - så ordner vi det.

jakken finner dere HER

Så du noe som fristet? Da bør du ikke vente for lenge. Da det er tomt så er det tomt. (med forbehold om at det allerede er utsolgt i skrivende stund, dette er også langt ut på facebook og instagram for litt siden)

Mens dere shopper og koser dere skal jeg jobbe litt videre.

Klem Solfrid.


 

2 kommentarer

Henriette Celin

15.05.2016 kl.23:44

Elsker sånne bukser! og så stilige skjørt :-D

Vakre rom

16.05.2016 kl.00:18

Henriette Celin: ja de er kjempefine=)

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv