Bli med inn i stuen til Yvonne

God morgen alle sammen. I dag tenkte jeg å ta dere med inn i den ene delen av stuen til Yvonne. Er det et hjem jeg lar meg inspirere av, så er det hennes. Det er så nydelig der, og en helt egen stemning. Hele atmosfæren i huset hennes er så lun og god, det er virkelig et sted man kan føle ro. Og ikke minst er det helt nydelig dekorert. Hjemmet mitt er jo en helt annen stil. Men hver gang jeg har vært hos henne, får jeg lyst til å kaste ut alt hjemme å kjøpe nytt. Hi hi.

Et nyhet hos oss er denne puten, den er så fin. Den er kjempefin inne i stuen, men den er også fin å ha ute på terrassen.

Her har Yvonne dekorert stuen sin med de nye putene. Jeg syntes det ble riktig så fint. Puten finnes HER i nettbutikken.

Myke deilige pledd hører også med til en stue. Vi har satt ned de siste pleddene vi har i pris, så disse er det gratis frakt på. Pleddene kan dere finne HER

Betong, vi elsker betong. Disse pottene er en favoritt hos oss, de er like fine å bruke inne som ute på terrassen. Betongpotte HER, oliventre HER



 

Vi har fortsatt fri frakt på alle bestillinger som inneholder minst en vare på salg, bare legg ved en kommentar på din bestilling at du skal ha fri frakt pga salgsvare - så ordner vi det. Dere får kose dere masse denne mandagen, vi skal nå ut på tur å nyte solen.

Klem Solfrid.






 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Yvonne Christiansen

Yvonne Christiansen

30, Rælingen

Gründer og daglig leder hos vakrerom.no

Kategorier

Arkiv

hits