hits

En tur inn på baderommet.

De fleste liker vel å bo på hotell, og den spafølelsen man ofte kan få på baderommet der. Hvorfor ikke skape det hjemme også? I en hektisk hverdag er det deilig å kunne trekke seg tilbake på badet med en deilig dusj, kremer og ansiktsmaske. Vi har mye å tilby i nettbutikken for å kunne skape nettopp denne følelsen hjemme hos seg selv.

En matte på gulvet gjør følelsen på badet lunere. De er deilig å stå på, og lette å holde rene. Ikke minst er de fine å se på også. Baderomsmattene har vært en stor hit hos oss. Nå minker det veldig på vårt lager. Har du lenge tenkt på å kjøpe deg en slik, bør du ikke vente mye lenger.

Denne baderomsmatten kommer i 2 str. I skrivente stund har vi kun 1 stk igjen av liten, og 2 stk igjen av stor. Dere finner de HER i nettbutikken.Den kule sebramatten er en nyhet hos oss, som vi snart er utsolgt for. Denne er veldig kul på et bad. Man kan fint bruke disse mattene i andre rom også. Mange bruker de på soverom eller walkin. Det er antiskli under mattene, så de ligger fint og stødig på gulvet. Sebramatten har vi kun 5stk igjen av nå. Finnes HER i nettbutikken.

Gode dufter som i såpe, kremer og duftlys hører med, synte jeg. Der har vi også flere valgmuligheter. Vi har også kampanje på den del baderomsartikler, så her kan du gjøre flere kupp - samt få det tilsendt gratis. Tilbudet gratis frakt på tilbudsvarer gjelder fortsatt. Såper og kremer finner dere HER. Duftlys HER.

Vi fikk før helgen påfyll av de deiligste håndkler. Myke og gode, og veldig fine. De kommer i flere str, finnes HER i nettbutikken.

 

Håper alle har hatt en fin dag, og er klar for den store dagen i morgen. Her er spente unger i seng. De gleder seg veldig til tog, is, og 17 mai leker i morgen.

Ha en fin fin kveld, vi skrives.

Klem Solfrid.

 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv