hits

Før det blir tomt.

Da vi fikk tyllskjørtene levert til oss, var vi ikke sene med å pakke de opp. Siden vi ikke hadde sett de live før, var vi veldig spente. De sto virkelig til forventningene, om ikke mer. Gud så fine de var. Vi har pakket og pakket og solgt og solgt, og nå er det nesten helt tomt. Vi har kun igjen skjørtet i creme i str XL og 2 topper i fargen oliven, og 3 i creme. Vil du sikre deg en av de siste plaggene, kan du finne de HER.

En annen hit hos oss har vært isabell playsuit. Det mest behagelige plagg man kan bruke til både hverdags og fest. Den svarte har vært en forhåndsbestilling, og nå er det ikke så alt for lenge til den vil komme. De er så fine, og så gode. Om man bare kunne kjent på stoffet gjennom bildene, ville du blitt forelsket. Vi elsker de. Vi har kun 3 stk igjen i svart, og 3 stk i grå. Finnes HER i nettbutikken.

Den fantastiske blondekjolen. Hva skal man si? Den er rett og slett fantastisk. Bruk den til sommerfesten, eller til hverdags. Den er like fin med joggesko til som pumps. Stoffet er veldig behagelig, så denne er en drøm å gå med. Nå er det ikke mange igjen av denne heller, kun to stk M, og 2 stk L. Den kan dere finne HER.

Verdens fineste blondebluse, virkelig. Denne har jeg hatt på meg i dag med skinnskjørt til, bare elsker den. Den er så god å ha på, den sitter veldig fint, og den er bare helt nydelig. Fått mye skryt for den i dag. Den er like fin til olabuksen som til et skjørt. Brukt den både på fest og til hverdags, den er virkelig verdt hver eneste krone, for den er så fin. Disse ble solgt ut på null komma niks, så vi har fått tak i noen til. Det vi har igjen på den siste leveringen er: 1stk str L, 3stk str M, 2stk str S og 3 stk str XS. Dere finner den HER.

Håper dere alle har hatt en helt fantastisk dag i dag, og gratulerer med dagen til dere alle. 

Ha en fin 17mai kveld.

Klem Solfrid.
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv