hits

Uteplassen.

Nå som vi går mot sommeren, og uteplassen tas i bruk igjen, er det jo gøy og ordne den fin. Selv har jeg ikke hatt tid til å gjøre noe ute ennå, men den tid kommer veldig snart. Vi skal gå over hele plattingen, plante blomster og det som hører med. Vi har masse fint i nettbutikken til å gjøre uteplassen fin, som jeg tenkte vise dere nå.

Vi har de kuleste betongmøbler, som dere kan finner HER. Krakkene er superkule, bruk de gjerne som nattbord også. Vi har 3 stk igjen på lager, disse må hente hos oss - finnes HER. De fine runde sittelappene, finner dere HER. Spisebrikker har vi også, HER.

Disse flisene er veldig fine til dekorasjon. Bruk de inne som ute. Vi har noen igjen av disse på salg, dere finner de HER.

En nyhet hos oss er disse fine sitteputene. De er tykke og gode, og har et veldig stilig inka mønster, finnes HER.

Lyslenkene er også en nyhet hos oss denne sommeren. De er så fine, og gjør uteplassen veldig stemningsfull. De kan fint henge ute hele året. Pærene er av solid plast, så de tåler mye. Dere finner de HER Planter gjør også noe med uteplassen, der har vi flere og velge i. Denne oliven planten finner dere HER, potten HER.

Vi har planter også i større str, som er kjempefine å bruke ute. De kan dere finne HER.


Fortsatt har vi fri frakt på alle varer som er på salg. Inneholder bestillingen din minst en ting fra salget - spanderer vi frakten. Legg ved en kommentar i din bestilling at du skal ha gratis frakt pga salgsvare, så ordner vi det.

Har dere uteplassen klar for sommeren ennå?

Klem Solfrid.
 

Én kommentar

Linda Taylor

18.05.2016 kl.20:11

Ha en fin kveld videre <3

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv