hits

Kontortid.

Hadde jeg hatt plass, skulle jeg virkelig hatt et slikt kontor som dette. Så fint, og så behagelig å sitte der å jobbe. Yvonne har virkelig vært flink da hun innredet sitt kontor. Det er lunt og koselig, og har mange fine detaljer. 

De kule bildene fra Love Warriors har vi noen igjen av. Veldig kule og dekorative, dere finner de HER.

Se på disse fine detaljene. Pottene har vi noen få igjen av, finnes HER.

De søte svarte boksene har vi nå satt ned i pris, noe som også vil si gratis frakt. To sett igjen på lager. Dere finner de HER

Duftlys hører med her inne og, vi elsker disse. Dere finner de HER. Glasset i messing er superkult, men bare en enkel fjær oppi blir det en riktig så fin detalj på kontoret. Eller man kan bruke det til penner, dere finner det HER.

Og ikke minst dette fiine pleddet, det er bare helt nydelig og så mykt. Det kan dere bestille HER. Den runde matten er kjempefin, den er myk og god, og stikker ikke. Dere finner det HER.

Håper dere alle får en fin dag i dag. Nå skal jeg snart dra på jobb.

Klem Solfrid.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv