hits

Betonglove!

Jeg kan ikke noe for det, jeg har en forskjærlighet for betong altså. Digger det tøffe og kalde, mot rustikk treverk og myke tekstiler. Kjøpte Muubs bordet mitt for 2,5 år siden og etter det var jeg helt solgt. Nå har jeg valgt å bytte ut bordet fordi det ble en tanke for stort hjemme hos oss, men betong gjelder fortsatt.

Byttet ut med Fino betongbord som måler 170 cm, og det er så utrolig deilig å ha litt mer plass rundt bordet. Det blir litt trangt når vi har gjester, men jeg bestemte meg for å kjøpe et bord som passet oss i hverdagen, og så finner vi kreative løsninger når vi er flere rundt bordet. Vi klarte å skvise 10 stk rundt bordet ved bursdagsfeiringen i dag. Men så er vi veldig glad i hverandre også da :)


Betongkrakker kjøpte jeg først til nattbord, men så senere hvor utrolig praktiske de er. Her hjemme bruker vi de som nattbord, sidebord, krakk når vi trenger ekstra "stoler" rundt bordet og eldstegutt har en på rommet sitt. Vi har et par på lager og de finner du HER. (1299.)


 

Betongbordet kan stå både ute og inne, og det er veldig praktisk dersom du ikke har plass til å lagre det innendørs på vinteren. Hadde først vårt ute, men nå har det fått komme inn i varmen. Du finner dette betongbordet HER.

Muubsbordet som jeg hadde tidligere er utrolig flott, men ble i overkant stort hos oss. 1x2 meter. (selger mitt nå)

Sånn ser spisestuen ut nå, litt luftigere med mindre bord. Bordet finner du HER.

Betong.. åh, jeg elsker looken det gir!!

Det er kanskje ikke for alle, men vi får stadig flere bestillinger og spørsmål om betongbord så tydelig at det er mange som syns det er like fint som meg. Relativt kort leveringstid om du bestiller nå,. Nærmere sommeren blir leveringstiden fort 2-3 måneder. Se alle betongmøbler HER.

Klem Yvonne <3
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv