hits

Smykkefest.

I dag har jeg startet en skikkelig opprydning i smykkene vi har. Vi hadde veldig mye som ikke lå ute i nettbtuikken, men kun på showroomet. Det har tatt mange timer å få det ut i nettbutikken. Mer vil komme, men jeg rakk ikke alt i dag. Vi har så masse fine smykker til fin fine priser til dere nå. Vi har satt de ned fra 50kr og oppover. Mange ligger ute til 50% Her kan dere virkelig gjøre noen kupp nå. Det er stortsett 1-2 av hver, så vi har ikke mange igjen. Noen har allerede blitt solgt etter at vi la det ut på facebokk på dagen i dag.

Det ligger mere ute enn hva det er bilder av her.

Vi kan tilby dere håndlagde fine smykker, smykker fra edblad og systerp m.m til veldig gode priser. 

Armbånd kan dere finne HER, kjeder HER og ringer HER.

Husk at vi fortsatt har fri frakt på salgsvarer. legg ved en kommentar på din bestilling at du skal ha gratis frakt pga salgsvare,  så ordner vi det.

Happy shopping.

klem Solfrid.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv