hits

Kupp du kan gjøre til stuen.

Det er mange kupp du nå kan gjøre. Jeg holder på en skikkelig opprydning av nettbutikken, og ønsker å tilby dere fine varer til gode priser. 

Dette brettet er så fint. Bruk det i stuen, på kjøkkenet eller kanskje ute på terrassen? Dekorer det med lys i alle varianter. Brettet kan dere kjøpe HER. til redusert pris - Kun 2 stk.

Denne lampen selger vi ut til en kraftig redusert pris, inkludert lampeskjerm. Den kan dere finne HER - kun 1 stk

Dette bordet er nedsatt med 50% Brettet kan tas av og brukes som dekoreringsfat. Kjempefint som et lite stuebord, eller sidebord. Finnes HER - kun 1 stk

Vi har et stueteppe igjen nå. Fantastisk kult teppe, nedsatt flere tusen kroner. Dere finner det HER - kun 1stk.

Dette unike håndlagde bordet selger vi ut med rabatt. Det har fått seg en liten skade på glassplaten. Har du den siden av planten liggende ned, syntes det nesten ikke. Bordet finner dere HER - kun 1stk.

Puter får man aldri nok av? Denne er i hvertfall helt nydelig, og et smykke i sofaen. Selges nå ut til en god pris, dere finner den HER - kun 1stk.

Denne nydelige paljettputen selges ut til under 50%, et smykke i sofaen den også. Finnes HER i nettbutikken - kun 1 stk.

Disse lampene gir vi dere også gode priser på. Taklampen har vi kun 2 stk av, stålampen kun 1 stk igjen. Dere finner de HER.

Håper dere fant noe som fristet. Det er bare å følge med, for det kommer flere fine kupp til dere fremover.

Ha en fin dag.

Klem Solfrid.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv