hits

Kupp til badet.

Til baderommet har vi flere ting dere kan sikre dere til fine priser. Disse oppbevaringskrukkene i betong er så fine. Bruk de til sminke, pads, hårstrikker eller kanskje q-tips.

Vi selger ut de siste vi har til rett under 50% - dere finner de HER.

Såper og kremer har vi flere utgaver av. Vi har også neglfil, små såpestykker og div andre småtterier på salg. Her er bare noe av det du kan finne i nettbutikken til bad. Dere finner der HER.Denne krakken er så fin på badet. Vi selger ut den siste til redusert pris. Dere finner den HER.

Vi har to kjempefine sminkepunger som selges ut, kun en av hver. Begge er nedsatt fra 499kr til kun 100kr. Dere finner de HER.Så må jeg bare vise dere de fine håndklene vi har til badet, selv om de ikke er på tilbud. De kan dere finne HER.

Alle baderomsmaattene vi har hatt inne har føket ut av nettbutikken, nå har vi KUN 2 stk igjen av sebramatten. Den kan dere finne HER.

Husk at vi fortsatt har tilbudet gratis frakt på alle bestillinger som inneholder en salgsvare. Når man allikevel må betale 99kr for frakten, hvorfor ikke ta med noe fra salget i sammen slengen? Så får man en ting for fraktpengene i stede =)

Ha en fin Lørdagskveld.

Klem Solfrid.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv