hits

Kupp til barna.

I nettbutikken selger vi også ut ting til barn/barnerommet. Alt i dette innlegget får du gratis frakt på. Bare legg ved en kommentar i din bestilling at du skal ha gratis frakt pga salgsvare, så ordner vi det.

Drikkeflaske fra norske Blafre, laget av rustfritt resirkulerbart stål. Veldig søte og praktiske. Kun 1 igjen av blå og 2 igjen av rosa. Dere finner de HER.

Den søte båtlampen gir et veldig behagelig lys på barnerommet, dere finner den HER til under 50% - kun 2stk. De supersøte knottene finner dere HER.

Navnelappene fra blafre er veldig praktiske. De kan brukes på flasker og matbokser, og tåler oppvaskmaskin. Dere finner de HER.

Denne luen i lavendel farge er så myk og god, kun 1 stk. Kan kjøpes HER. Laget av 100% alpaca ull.

Supersøte votter til de minste, laget av 100% alpaca ull. Kun et par, finnes HER.

Balongputer til å ha på veggen, kjempesøte. Finnes i blå eller rosa, dere finner de HER.Det siste sengetøyet vi har, selger vi ut til under 50%. Det er virkelig kjempefint, kan kjøpes HER.

Vi har en igjen av denne nattkjolen fra beach house på salg, den kan dere kjøpe HER.

Håper dere alle har hatt en fin helg.

Klem Solfrid.

Én kommentar

Emilie

31.05.2016 kl.22:13

Hei

Bare lurer på hva som egentlig er konseptet til nettbutikken. Ut i fra navnet tenker jeg interiør og i den forstand møbler/pynt, men får inntrykk av at det er voldsomt mye klær egentlig? Eller er det en blanding?

Uansett, dere er flinke! Stå på videre!

Skriv en ny kommentar

Vakre rom

Vakre rom

32, Rælingen

Velkommen til oss i Vakre rom. Vi er en nettbutikken som tilbyr et stort utvalg av interiør, møbler, klær og tilbehør. Skal du selge bolig, eller tenger hjelp til å få det beste ut av den boligen du allerede har? Kontakt oss gjerne, vi hjelper deg med rådgivning og styling. Følg oss gjerne på: Instagram - vakrerom Snapchat - Vakrerom Facebook - vakrerom Kontakt: kundeservice@vakrerom.no

Kategorier

Arkiv